Zakelijke projecten

Zakelijke projecten

Naast de particulieren consumenten markt bedienen wij ook de zakelijke markt.

Project ontwikkelaars, woningbouw verenigingen, architecten, beleggingsmaatschappijen en bouwbedrijven bedienen wij via een aparte afdeling gespecialiseerd in grote en kleine projecten.

Dankzij de gespecialiseerde kennis, de kwalitatief hoogwaardige producten en de eigen montagedienst is het mogelijk een totaalpakket aan te bieden waarbij de complete keukenaanpak geheel in handen is van Keukenhuysch. Door onder andere een vast team van onze eigen montagedienst in te zetten, streven wij naar een mooie samenwerking.

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden en de voordelen van ons unieke concept via 0299-254206 of info@keukenhuysch.nl kunt u gemakkelijk en snel een afspraak inplannen.

Zaandam

De gehele flat hebben wij mogen voorzien van hoogglans witte keukens met zwart aanrechtblad van composiet en Bosch apparatuur.

Tilburg

Alle 154 appartementen voorzien van moderne witte keukens met zwart aanrechtblad en Smeg apparatuur. Door de grote aanrechtbladen hebben we moeten werken met een kraan om deze bladen in de appartementen te krijgen.

Amsterdam

Gehele flat voorzien van moderne keukens.

Purmerend

School voorzien van keukens