Apparaten

Apparaten

Nieuwe Trends en Technieken

BORA Gas

HET EINDE VAN DE AFZUIGKAP
KOKEN IN DE SCHONE LUCHT MET VRIJ, ONBELEMMERD ZICHT.

We laten kookdampen en -geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigen ze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, recht uit de kookpot, braadslee, pan of grill. Dat is geen magie, maar wel toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor gewoon een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen.

BORA Inductie

KOOKVELDAFZUIGING EN KOOKVELD IN ÉÉN.
 

BORA Pure staat voor een puristisch, straken minimalistisch design. Het personaliseerbare systeem laat u toe om heel eenvoudig persoonlijke accenten te leggen.

NOVY Panorama

Novy is een echte grensverlegger onder de afzuigkappen.

Waar de afzuigkap enkele jaren geleden nog een noodzakelijk kwaad was in de keuken, zijn de afzuigkappen anno vandaag stijlvol genoeg om de esthetiek van een keuken te bepalen.

BOSCH

Bosch is een gerenommeerd huishoudmerk met een uitgebreid assortiment.

Ook op het gebied van keukenapparatuur heeft Bosch veel te bieden. Van stoomovens tot vaatwassers en van wijnklimaatkasten tot warmhoudlades, Bosch heeft het allemaal. Met welke inbouwapparatuur van Bosch u ook besluit de keuken samen te stellen, Bosch keukenapparatuur is geschikt voor iedere keuken. Bosch levert gegarandeerd duurzame keukenapparatuur van hoge kwaliteit.

NEFF Koelkasten

De inbouwkoelkast met FreshSafe 3 en BottleFlex flessenrooster. Houdt fruit & groente tot wel 3x langer vers en biedt veel extra opslag opties.