Accessoires

Accessoires

Keuken Accessoires
Er zijn diverse keuken accessoires die de functionaliteit van jouw keuken kunnen uitbreiden. Bekijk de merken hieronder

Keukenkranen

zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals metaal, koper, goud, zwart of wit. En zijn ook te combineren met een spoelbak in dezelfde kleur. Zo zijn deze elementen die je dagelijks gebruikt echte sfeermakers in de keuken.

OPTIES

Inmiddels verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals metaal, koper, goud, zwart of wit.
Te combineren met een spoelbak in dezelfde kleur Keukenkraan met spoeldouche Energie- en waterbesparende kranen Combinatie met spoelbakken. Afvalemmers

Een inbouw afvalemmer oftewel een prullenbak in uw keukenkast is een prima manier om uw afvalbak niet in het zicht te hebben maar wel direct bij de hand te hebben in uw keuken.

Onze adviseurs vertellen graag alle informatie waar u op moet letten bij het uitzoeken van een inbouw prullenbak voor in uw keukenkastje. Wilt u liever een vrijstaande afvalemmer, niet in uw keukenkast, dan zijn er ook legio mogelijkheden.

Spoelbakken

In elke keuken wordt de spoelbak zeer intensief gebruikt. Het hele gezin wast regelmatig de handen. Vuile vaat kan vast worden voorgespoeld in de spoelbak. Een gebruikte ovenschaal kan een paar uur onder water staan om te weken.

OPTIES

Zwart, goud en koper:
dat zijn de nieuwste kleuren in kranen- en spoelbakkenland.

Vlak inbouw spoelbak
Onderbouw spoelbak
Randloos (rimless) in het blad afgewerkt
Semi onderbouw spoelbak
Opbouw spoelbak

 

Stopcontacten

Zoekt u een mooi en degelijk inbouw stopcontact voor uw keuken? Of inbouw stekkerdozen of stekkerblok voor uw keuken en kookeiland? Er bestaan verschillende inbouw stekkerdozen en stekkerblokken voor uw keuken of kookeiland.

De posities van de stopcontacten in uw keuken blijft altijd een belangrijke beslissing. Wat wilt u gaan gebruiken en waar is dat het meest praktisch. Met de innovaties op het gebied van stopcontacten zijn er vele mooie oplossingen. Stopcontacten mooi weggewerkt in uw aanrechtblad, zijwand of achterwand, handig met USB-aansluiting om uw devices op te laden en zelfs in het keukendesign verwerkt.


Quooker

De Quooker Fusion Round en Square: haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook gekoeld en bruisend water. De Fusion is verkrijgbaar in vijf finishes.

OPTIES
Verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina
Verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering (round en square)
Kokendwaterkraan en mengkraan in één
Ook verkrijgbaar met een matzwarte finish, messing patina en in goud
Kan met een CUBE aangesloten worden
100% veilig in gebruik.

Verlichting

De afzuigkap als een lamp, de verlichting van de afzuigkap, spotjes aan het plafond, spotjes onder een wandplank, spotjes in een koof, lampen boven een kookeiland, ledstrips in een greeplijst of plint.
Allemaal mogelijkheden om uw keuken te verlichten. Er zijn vele mogelijkheden die van te voren goed doordacht en op elkaar afgestemd moet worden.