Werkbladen

Werkbladen

Benieuwd naar welk keukenblad, ofwel werkblad, het beste past bij jouw situatie? Wij Keukenhuysch hebben verschillende bladen zoals Keramiek, Composiet, Marmer. Maar ook de merken Neolith, Silestone en Dekton.

GRANIET

Een keukenblad van graniet zorgt ervoor dat jouw keuken een luxe en unieke uitstraling krijgt. Het is een bijzonder duurzaam product en wordt daarom al jarenlang veel gekozen als materiaal in de keuken. Er zijn verschillende steensoorten en kleurtinten verkrijgbaar bij ons.

COMPOSIET

Een keukenblad van composiet is het alternatief voor een werkblad van natuursteen. Het is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor er voor iedere keuken wel een passend blad is te vinden.

KERAMIEK

Keukenbladen van keramiek zijn sterk in opkomst. Keramische bladen hebben praktische eigenschappen en het assortiment speelt goed in op de huidige trends. Doordat de bladen worden voorzien van een print kun je de uitstraling van bijvoorbeeld roest, marmer en beton creëren. Maar ook keramieken bladen met een egale print behoren tot de mogelijkheden.

NEOLITH

Het Neolith keukenblad is het resultaat van een selectie van de beste grondstoffen en van een revolutionair en technisch hoogstaand productieproces, dat bekend staat als ‘sintering’.

DEKTON

Dekton is hèt ultracompacte oppervlak van Cosentino. Het Dekton keukenblad is het resultaat van een versnelde versie van natuurlijke natuursteenprocessen. Het productieproces is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt wordt om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Centraal staat de PST-technologie (Particle Sintering Technology), die minerale deeltjes ‘sintert’ zodat ze samensmelten en hun interne structuur verandert. Op die manier ontstaat een nieuwe massa die onder hoge temperaturen en extreme druk ultracompact wordt gemaakt: Dekton.