Maatwerk

Maatwerk

Iedere stijl is mogelijk

Een keuken is vaak maatwerk. Iedere ruimte is immers anders. Keukenhuysch levert daarom al jaren hoogstaande maatwerk keukens. Jij kiest jouw droomkeuken, wij zorgen dat deze op maat besteld wordt en afgewerkt in je huis wordt geplaatst.

Onderstaand een aantal fotos van een maatwerk keuken. Klik op een foto om de serie te zien van de betreffende keuken.

 

 

Een efficiënte
oplossing

Heb jij een oud huis met schuine wanden? Een groot raam middenin de keuken? Of is de hoek van de keuken niet exact 90 graden? Geen probleem. Onze monteurs zorgen altijd voor passende maatwerk keukens. Zo zagen ze bijvoorbeeld het werkblad schuin af, zodat je keuken naadloos past. Ook wanneer je een kleine, loze ruimte overhebt in de keuken, adviseren onze keukenadviseurs het beste op het gebied van maatwerk keukens. Zo kun jij de gehele ruimte zo goed mogelijk benutten. Kiezen voor een maatwerk keuken is dan ook een uitstekende keus, uiteraard na een goede

Warmte. Authentieke materialen als graniet en hout geven de keuken zijn robuuste uitstraling. Deze degelijke materialen zorgen niet alleen voor een stoere en strakke aanblik, maar geven de keuken ook een warme aanblik door hun kleuren. In een robuuste, houten keuken creëer je eenvoudig een ontspannen en gezellige sfeer.

De maatwerk keukens van Keukenhuysch zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij kunnen in iedere stijl een maatwerk keuken leveren.

Maatwerk in elke stijl

Wilt u graag een landelijke keuken op maat? Of een industriële maatwerk keuken? Welke stijl u ook wilt, van modern tot klassiek, met een maatwerk keuken kunt u alle kanten op. Het mooiste is als uw keuken past bij de rest van uw interieur, zodat uw interieur één geheel is.