KWADIJKERPARK

KWADIJKERPARK

Keukenhuysch en Vloerenhuysch is een familiebedrijf uit Purmerend met ruim 20 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van keukens en vloeren voor nieuwbouw woningen. Hierbij kunnen wij volledig ontlasten en rekening houdend met uw planning de keuken en vloer opleveren op het moment dat uw de woning wilt gaan betrekken.

Geen woning heeft dezelfde sfeer en ook bij dit kwadijkerpark project met haar 14 verschillende woningen zal iedere bewoner zijn of haar eigen stijl kiezen. Wij van Keukenhuysch en Vloerenhuysch willen graag met u in overleg of wij uw sfeer kunnen gaan creëren.

Kwadijkerpark ligt direct naast het lintdorpje Kwadijk, in de noordpunt van het oer-Hollandse Purmerend in de polders van Noord-Holland. In de directe omgeving zijn prachtige natuurgebieden en het IJsselmeer. Purmerend is dan ook het middelpunt van de regio Waterland. Het centrum is historisch, gezellig en beschikt over veel knusse winkelstraten, gezellige terrassen en authentieke pleinen. 

Met het inrichten van een nieuwe woning loop je tegen een hoop keuzes aan van onder andere kleur en stijl. Graag willen wij u inspiratie brochure aanbieden, welke u kan helpen in het maken van sommige keuzes op het gebied van uw nieuwe keuken. 
Vul hiervoor onderstaand formulier in en u kunt de brochure in PDF vorm direct downloaden. 
indien u vragen heeft om verder geïnspireerd door ons wenst te worden, maak dan een afspraak via de afspraak button rechts bovenaan deze website.

Het Keukenhuysch team.