Recensies

Keukenhuysch keukens
Voeg een recensie toe
Fam Van Benthem
2018-10-07, 08:23
Vorig jaar hebben wij een keuken, badkamer en toilet gekocht bij Keukenhuysch. Het was de eerste zaak waar al onze wensen mogelijk waren binnen ons budget. Zola heeft ons top geadviseerd. Ook de levering en communicatie zijn vlekkeloos verlopen. We maken nu bijna een jaar gebruik van onze keuken, badkamer en toilet en we kunnen niet anders zeggen, dat ze topkwaliteit hebben geleverd. Keukenhuysch is zeker een aanrader!
Tessa
2018-10-05, 10:54
Vanaf het begin, toen de zaak eigenlijk gesloten was en we toch ff konden spieken tot het einde.... In een woord een super zaak met geweldige vakkundige mensen!

Het gevoel van op je gemak zijn in de showroom en het feit dat er bij het keukenhuys echt geluisterd wordt naar wat je wensen zijn is heel prettig.
En al wil je het ontwerp meerdere keren laten aanpassen, geen enkel probleem!
Het meedenken in mooi en praktisch opzicht, waardoor je keuken helemaal naar wens wordt gemaakt is heel fijn!

De communicatie verloopt prima en hiaten keurig opgelost!

Kortom een prachtige kwalitatief goede keuken waar we jaren van gaan genieten!!

Bedankt voor alles, en binnenkort komt de afgesproken appeltaart uit die top oven naar jullie toe!

Groetjes
Edibe
2018-09-27, 12:49
Allereerst vind ik de gekeverde keuken prachtig, met mooie en goede materialen. Patrick heeft me erg prettig geholpen met de samenstelling van de keuken, vooral omdat ik wat onhandige hoeken in de ruimte, maar alles is optimaal benut. Daarnaast hebben Patrick en zijn team goede service gekeverd op alle gebieden! Vriendelijk in het contact, behulpzaam, snel, duidelijk en efficiënt in het oplossen van kleien tegenslagen. Ik ben ontzettend blij en dat is een understatement!
Edibe Tali
2018-09-26, 20:09
Patrick en de rest van zijn team zijn zo ontzettend behulpzaam en meedenkend. Naast dat Patrick een prachtige keuken voor me heeft samengesteld, heeft hij hele kleine tegenslagen (die niets met de kwaliteit van de keuken te maken hadden) meteen kosteloos voor me weten op te lossen. Ik doe eigenlijk bijna nooit moeite om recensies te schrijven (zou ik wel moeten doen), maar in dit geval wil ik echt laten weten dat als je een keuken zoekt, je in ieder geval daar even moet binnenstappen! Totaal geen stress!
Familie Bakker
2018-09-18, 08:29
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Keukenhuysch. Dat zegt al genoeg. Zoals altijd wordt er goed meegedacht en is het resultaat super. Nogmaals dank voor alles.
Miranda
2018-06-26, 07:45
Zo blij met onze nieuwe keuken! Echt topkwaliteit...
Fantastische service, vanaf dag 1 tot oplevering,,,
Bedankt Zola en team Keukenhuysch
Fam de Bruijne
2018-06-10, 07:22
Met het resultaat van lang puzzelen bij andere keukenzaken hier naar binnen. Eerst weer dezelfde beperkingen. Totdat Rob een ander merk keukens voorstelde die wel de gewenste maten had. Met als bijkomend pluspunt: In elke gewenste kleur te leveren. Ook het plaatsen verliep soepel. We genieten elke dag van onze unieke keuken!
Karin
2018-05-22, 10:00
Fantastische keuken, zo blij mee van het tekenen tot aan de uitvoering een dikke 10! Service ook dikke 10!
Chantal
2018-04-01, 09:21
Vorig jaar een keuken gekocht bij Keukenhuysch.
Aantal afspraken gehad om tot in puntjes op papier onze ideeen uiteen te zetten. Hele fijne persoonlijke adviezen en inzichten waar je zelf geen rekening mee houdt.
Heel blij met de keuken!
Martijn brink
2018-03-22, 09:55
Prachtige keuken uitgezocht, super service zelfs als er iets aan de hand is staan ze meteen klaar om je te helpen ipv je van het keukenkastje naar de muur te sturen. Bij welk bedrijf zien je dat nog. Super!
Erdogan
2018-03-18, 12:41
Wij kochten onze keuken met kookeiland bij Keukenhuysch. We zijn tevreden over de persoonlijke benadering en het goede advies van Patrick, Rob en Zola. Ook de montage is uitgevoerd door vakmensen. Geen agressieve verkoop zoals je vaak ziet bij de meeste keukenwinkels.
Jan Swinkels
2018-03-16, 15:33
Paar jaar geleden een prachtige keuken op maat laten maken bij Keukenhuysch en bij elk probleem wat ontstaat wordt er snel en efficient op.gereageerd. Prachtig bedrijf met goede service
I. Gacser
2018-03-16, 13:29
Na veel bij keukenzaken geweest, gesprekken gevoerd en het gevoel gekregen dat het uiteindelijk niet datgene was wat wij exact wilden, werden wij gewezen op het Keukenhuysch. Nadat wij een afspraak maakten, werden wij hartelijk ontvangen, onze ideeen professioneel opgepakt en uiteindelijk werd onze droomkeuken geplaatst. Hoe fijn is dat! Volgende keuken? Jazeker, weer via het Keukenhuysch!
Simon en Anita
2018-03-11, 20:43
Nieuw huis en een nieuwe keuken. In de zoektocht ook bij keukenhuysch terecht gekomen. Zola heeft ons uitstekend geholpen om alle details vooraf goed af te spreken. Het advies, leveren, plaatsen (top monteur) en nazorg is uitstekend verzorgd. De persoonlijke zorg is een echte aanrader. Patrick en Zola bedankt!
Guest
2017-11-27, 14:23
Wij kochten drie keukens tegelijk. Wij zelf, onze dochter en onze zoon. We zijn alledrie verschillend maar waren allemaal zeer te spreken over de correcte en vriendelijke manier waarop wij zijn geholpen door Patrick. Twee van de drie keukens zijn inmiddels geplaatst naar volle tevredenheid de derde keuken volgt begin januari. Een speciaal woord van dank aan de monteur die deze keukens heeft geplaatst, wat een vakwerk. Wij raden iedereen aan naar Oostzaan te rijden als het over keukens gaat !
Roy en Paula
2017-10-27, 11:55
Via via bij deze keukenboer gekomen. Zeer tevreden. Rob heeft goed met ons meegedacht en ons persoonlijk tijdens het hele traject begeleid. Zelfs na het plaatsen komen de vakmensen nog langs om de laatste puntjes op de I te zetten.
Bouman
2017-10-24, 09:18
Patrick is een zeer professionele, geduldige en vriendelijke keukenspecialist. Hij is erg goed in het interpreteren van, onze soms onduidelijke, wensen en blijft vriendelijke en reëel ten aanzien van de mogelijkheden. Daarnaast is er bij het Keukenhuysch van alles mogelijk in verschillende segmenten. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!
Oosterhoff
2017-10-08, 18:42
voor de volle 100% tevreden
KARIN & BOB
2017-10-08, 09:21
Zeer persoonlijke medewerkers. Patrick heeft gezorgd voor een fraai resultaat. Onze keuken is veel ruimer geworden. Top.
Christina
2017-10-05, 18:34
Wat zijn wij blij net onze (maatwerk)keuken een eye catcher van top kwaliteit. Ze denken mee, fijne communicatie en service. Een echte aanrader.
P witbraad
2017-10-05, 16:45
Vorig jaar september 2016 keuken gekocht heel goed geholpen door Patrick Hinderink heb een uitgesproken smaak en somige wensen van mij moeilijk aan te komen maar daarbij heeft Patrick heel erg mee gedacht ben super blij met mijn klassiek keuken
Fam. Groothuijse, Overveen
2017-10-01, 15:00
We zijn superblij met onze keuken. Mede dankzij Zola is het echt een eyecatcher in ons huis.
Ook de communicatie en service is snel en goed. Een aanrader!!
Fam Jongebloet Amsterdam
2017-09-28, 17:02
Het is alweer 5 jaar geleden dat wij onze keuken hebben gekocht bij het Keukenhuys en wij genieten er nog steeds enorm van. Echt topkwaliteit en een uitstekende service kan niet anders zeggen.
Yvonne
2017-09-28, 15:42
Eind 2016 is mijn droomkeuken geleverd en geplaatst door het Keukenhysch. Nog steeds de parel en middelpunt van mijn huis. Service, communicatie en afspraken waren naar volle tevredenheid. Een aanrader om eens binnen te stappen en je te laten adviseren naar de mogelijkheden als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!
Guest
2017-09-23, 20:10
Nog steeds zijn wij erg blij met de keuze van onze keuken die we dankzij Zola op deze manier hebben samengesteld. Vooral blij met het dunne strakke aanrechtblad van keramiek. Erg mooi en praktisch.
Van Emmerik
2017-09-21, 16:44
Vele showrooms bezocht, en uiteindelijk bij Keukenhuysch gekocht. Prijs, kwaliteit erg tevreden, en afspraken werden nagekomen. Op ons gemak werden wij door de adviseurs begeleid, kennis over de producten is bij Keukenhuysch aanwezig. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid!!
Fam. Jager
2017-09-21, 14:17
Op zoek naar een keuken, reden we langs het Keukenhuysch in Oostzaan. Wij voelden ons gelijk op ons gemak door de wijze zo Zola ons heeft geholpen. Goede en bruikbare adviezen, meedenken, opmeten en het installeren door vakmensen heeft ons een heel goed gevoel gegeven en wij genieten er nu dagelijks van! Dank je wel Keukenhuysch!!
H. Hoeve
2017-09-21, 08:12
Wij waren dringend toe aan een nieuwe keuken. Wij hebben op advies van Zola onze droomkeuken gevonden en deze laten plaatsen door Keukenhuysch. Alle afspraken die wij gemaakt hadden werden keurig netjes nageleefd en op tijd, wat een geweldige service! Ook na de plaatsing blijft deze service fantastisch. Hierbij onze dank aan Zola, een top gozer die service gericht is, naar je luistert en weet wat vakmanschap is. Hij begrijpt het gezegde "klant is koning" wat wij zeer belangrijk vinden. Daarom raden wij iedereen aan om bij Keukenhuysch je droomkeuken aan te schaffen
Familie de Jager
2017-09-20, 21:37
Wij genieten al ruim vier jaar van onze schitterende keuken. De adviezen die Zola geeft, het meedenken over de mogelijkheden die binnen ons budget realiseerbaar waren, zijn maar een paar voorbeelden van vakmanschap die je bij het Keukenhuysch vindt. Ook het meedenken in de planning van de verbouwing van de woonkamer en open keuken kun je aan het Keukenhuysch over laten.
Fam. Haverkamp
2017-09-20, 19:51
Top keuken van Keukenhuysch. Super mooi afgewerkt, na 4 jaar is de keuken nog als nieuw. Bij de levering, werd alles op tijd geleverd en werden de afspraken nagekomen. Wij hebben zelf de keuken geplaatst, wat in een zeer kort tijdbestek moest. Dus de flexibiliteit en het nakomen van de afspraken door Keukenhuysch was subliem. Als je een kwaliteit keuken wilt ga dan naar deze zaak.
Michael de Bont
2017-09-20, 12:26
Wij hebben inmiddels al voor de derde keer een keuken aangeschaft bij Zola. Buiten dat hij hele mooie spullen heeft is het ook gewoon een topgozer! Fantastische monteurs en alles is naar tevredenheid verlopen ik kan het iedereen aanbevelen!
De Vries
2017-09-20, 11:29
Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij Keukenhuysch Oostzaan door Zola. Waarvan wij dachten dat een opstelling in onze woning niet mogelijk was, bleek wel degelijk mogelijk en is dan ook door keukenhuysch gerealiseerd. Wij zijn nog steeds verliefd op onze keuken.
Manuel
2017-09-20, 08:28
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken.
Die hebben we na lang zoeken gevonden bij het keukenhuysch.
In een ongedwongen sfeer uitgezocht en laten tekenen en in laten meten thuis.
Na levertijd snel een monteur die alles tiptop gemonteerd heeft.
Wij waren zeer blij en verrast over het hele proces.
Heel erg bedankt voor de goede zorgen
Eline
2017-09-20, 08:24
Voor verschillende projecten keukens besteld, hier denken ze echt met je mee en niets is onmogelijk. Prachtige en goeie kwaliteit keukens! Zeker een aanrader
M. van Weteringen
2017-09-20, 08:01
Wij hebben eind 2016 onze droomkeuken geleverd gekregen. Tijdens het ontwerpen bleek al hoe goed ze met ons mee dachten over onze mogelijkheden. Ook tijdens de oplevering werden we zeer goed geholpen. Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen met veel kennis en ze komen hun afspraken na.


Contact informatie.
Telefoon: 075 - 6840200
E-mail: info@keukenhuysch.nlOpeningstijden
Maandag op afspraak
Di/Za 09:30-17:30 uur
Buiten deze tijden op afspraak.